home inicio      sitemap sitemap      ? info      contacte contacte
ESTILOS DE DANZA SHOPS ESCUELAS DE BAILE ZONA URBANA CURSOS EVENTOS SHOWS SERVICIOS

BUSCAR EVENTOS

Tipo de evento


Título del evento


Localidad


Estilo de danza


ALTA EVENTO

Si deseas añadir un evento, fiesta, campeonato o espectáculo relacionado con la danza, dalo de alta.

Solo tienes que rellenar un pequeño questionario.

REGISTRATE

Y recibirás Información sobre ofertas de trabajo, espectaculos y cursos...

Usuario:

Contraseña:

Has olvidado el nombre de usuario o la contraseña?

40 EL MUSICAL


Datos del evento:

Tipo de evento: Espectáculo
Entidad promotora: Teatre Victòria
Título del evento: 40 EL MUSICAL
Dirección: Avd. Paral.lel, 67
Localidad: Barcelona
País: España
Teléfono del organizador: +34 933 299 189
Web: www.teatrevictoria.com
Correo electrónico: teatrevictoria@3xtr3s.com
Fecha de inicio: 26-01-2011
Fecha de finalización: 27-02-2011
Fecha de límite de inscripción: 00-00-0000
Tipos de baile:

- Danza & Interpretación


Descripción del evento:

40 EL MUSICAL
L’argument gira al voltant d’un grup d’amics de 20 anys obligats a enfrontar-se a les seves vides y als seus conflictes, assumir que ja no són uns adolescents i que han d’escollir el camí a seguir. El protagonista del musical inicia un radioblog a internet en el que es dedica a treure a la llum les intimitats dels seus amics. Amb el poder que té la música i la ràdio per modular i amplificar emocions, intenta ajudar-los a prendre decisions en el seu camí cap a la maduresa, però finalment acaba provocant més caos i confusió.

A 40 EL MUSICAL hi ha un programa de ràdio però no és un musical sobre la ràdio. És una comèdia romàntica amb tocs dramàtics, on l’amistat, la lleialtat, l’amor, l’emoció i sobre tot l’humor comparteixen protagonisme amb la música al llarg de dues hores i mitja de durada, en dos actes.

La banda sonora, interpretada en rigorós directe, inclou quasi 100 cançons (completes o fragments) escollides entre els majors èxits de la música espanyola i internacional.

40 EL MUSICAL és el musical de la música i des de l’obertura de portes del públic, abans de cada funció, un DJ farà desfilar els més grans èxits anticipant la festa que es viurà a cada representació i afegint una hora més d’entreteniment per el mateix preu.Otras actividades e información adicional:

Intèrprets: Gisela, Ivan Labanda, Naím Thomas, Albert Martínez, Toni Viñals, Josep Palau, Carlos Benito, Gerardo González, Marta Capel, Albert Muntañola, Esther Peñas, Mónica Macfer i Maite Gete.

Direcció: Miquel Fernández. Llibret: Daniel Sánchez Arévalo. Coreografia: Noemí Cabrera. Productor musical: Carlos Narea. Escenografia: Ana Garay. Disseny d’il.luminació: Carlos Torrijos. Producció executiva i artística: Ángel Suárez i José María Cámara. Vestuari: Gabriela Salaverri. Disseny perruqueria: José Juez. Disseny maquillatge: Gregorio Ross. Director d’actors: Secun de la Rosa. Disseny de so: Javier Isequilla (Woods Engineering). Director de la banda: Jorge Villaescusa. Productor associat: Gran Vía Musical de Ediciones. Assessorament musical: 40 PRINCIPALES ( una companyia del grup Unión Radio)992-extra-40personatges.jpg


Volver
Copyright 2007 © Barcelona Dance Publicidad | Links | Política Cookies | Política de Privacidad | Aviso Legal                 Designed by GMEDIA