home inicio      sitemap sitemap      ? info      contacte contacte
ESTILOS DE DANZA SHOPS ESCUELAS DE BAILE ZONA URBANA CURSOS EVENTOS SHOWS SERVICIOS

BUSCAR EVENTOS

Tipo de evento


Título del evento


Localidad


Estilo de danza


ALTA EVENTO

Si deseas añadir un evento, fiesta, campeonato o espectáculo relacionado con la danza, dalo de alta.

Solo tienes que rellenar un pequeño questionario.

REGISTRATE

Y recibirás Información sobre ofertas de trabajo, espectaculos y cursos...

Usuario:

Contraseña:

Has olvidado el nombre de usuario o la contraseña?

Premis Dansacat 2010


Datos del evento:

Tipo de evento: Otros eventos de danza
Entidad promotora: APDC
Título del evento: Premis Dansacat 2010
Localidad: Barcelona
País: España
Web: www.dansacat.org
Correo electrónico: info@dansacat.org
Fecha de inicio: 01-09-2010
Fecha de finalización: 08-10-2010
Fecha de límite de inscripción: 08-10-2010
Tipos de baile:

- Todos


Descripción del evento:

Publicades les bases dels Premis Dansacat 2010

Inscriu-te fins al 8 d'octubre

Balles, corografies, gestiones una companyia de dansa, et dediques a la il·luminació de dansa,...? Si ets professional de la dansa i en el darrer any has desenvolupat la teva tasca a Catalunya, ja et pots incriure a la II Edició dels PREMIS DANSACAT!
Publicades les bases de la II Edició dels Premis Dansacat

L'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) convoca la II Edició dels Premis Dansacat amb l'objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la feina dels professionals de la Dansa a Catalunya. Per tal d'obrir els premis a les diferents realitats de la Dansa convoca dues categories: "Reconeixement Professional" i "Dansa i Societat". També atorgarà el Premi al Soci (premi fora de concurs, decidit per la Junta de l'APdC en agraïment a la tasca duta a terme pel soci/a més implicat/ada en el desenvolupament dels objectius de l'APdC).
Poden optar als premis totes aquelles persones o grups de persones de tots els àmbits de treball dins del marc de la Dansa (ballarins, corògrafs, gestors, il·luminadors, companyies,...), que hagin excel·lit en l'exercici de la professió de l'1 de setembre de 2009 al 31 d'agost de 2010, majoritàriament a Catalunya.

Els guardonats rebran una escultura de l'artista Andreu Bresca i una dotació de 1000€ (650€ en metàl·lic i un xec regal de 350€ per equipament de Dansa a qualsevol botiga Menkes).

Les candidatures només es podran presentar a través del formulari penjat a www.dansacat.org fins al 8 d'octubre de 2010 a les 15 hores.

La forma d'elecció de les candidatures premiades serà la següent:

· Es podran presentar les candidatures a través de www.dansacat.org fins al 8 d'octubre.
· Una vegada acabat el termini per a la presentació de candidatures començarà la primera fase d'elecció a càrrec de la comissió de preselecció (experts dels diferents àmbits de la dansa). La comissió escollirà tres finalistes per categoria.
· L'organització farà pública la llista dels tres finalistes de cada categoria a www.dansacat.org i s'obrirà un procés de votació pública a través de www.dansacat.org.

Les candidatures guanyadores es faran públiques a l'acte d'entrega dels premis que tindrà lloc el 3 de desembre de 2010 al Mercat de les Flors.

La I Edició dels Premis Dansacat va comptar amb més de 1.200 vots
Al 2009 d'entre les 1200 votacions rebudes a través de www.dansacat.org els guanyadors van ser el fotògraf Josep Aznar (categoria Reconeixement Professional) i la Fundació Psico-Art de Catalunya, (categoria Dansa i Societat). Xevi Dorca va rebre el Premi al Soci, atorgat per la junta de l'APdC.

Amb la col·laboració de: Dinàmica Ballet, Menkes i Rosco. Espai col·laborador: Mercat de les Flors. Mitjà de comunicació col·laborador ICAT FM.

Descarregar les BASES dels Premis Dansacat 2010
Inscriure's als Premis Dansacat 2010

Les dades de caràcter personal que ens has proporcionat seran tractades i incorporades en un Fitxer responsabilitat de l'ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DE LA DANSA DE CATALUNYA. Conforme allò disposat en els articles 15 i 16 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que pots exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a: Via Laietana n. 52, entl. 7, 08003 BARCELONA (BARCELONA).Volver
Copyright 2007 © Barcelona Dance Publicidad | Links | Política Cookies | Política de Privacidad | Aviso Legal                 Designed by GMEDIA