home inicio      sitemap sitemap      ? info      contacte contacte
ESTILOS DE DANZA SHOPS ESCUELAS DE BAILE ZONA URBANA CURSOS EVENTOS SHOWS SERVICIOS

BUSCAR EVENTOS

Tipo de evento


Título del evento


Localidad


Estilo de danza


ALTA EVENTO

Si deseas añadir un evento, fiesta, campeonato o espectáculo relacionado con la danza, dalo de alta.

Solo tienes que rellenar un pequeño questionario.

REGISTRATE

Y recibirás Información sobre ofertas de trabajo, espectaculos y cursos...

Usuario:

Contraseña:

Has olvidado el nombre de usuario o la contraseña?

CURTS - Thomas Noone


Datos del evento:

Tipo de evento: Espectáculo
Entidad promotora: SAT
Título del evento: CURTS - Thomas Noone
Dirección: Neopàtria, 54
Localidad: Barcelona
País: España
Teléfono del organizador: +34 933 457 930
Web: www.bcn.cat/santandreuteatre
Fecha de inicio: 16-09-2010
Fecha de finalización: 19-09-2010
Fecha de límite de inscripción: 00-00-0000
Tipos de baile:

- Danza Contemporanea


Descripción del evento:

CURTS

En el marc de DANSALONA, i durant només 3 dies, el SAT! té el plaer de presentar la darrera proposta de Thomas Noone, un espectacle que posarà a prova els ballarins de la seva companyia amb coreografies de 3 coreògrafs ben diferents. No és el primer cop que Noone compta amb la col·laboració d’altres companyies o creadors, ja ho va fer al 2008 amb el programa doble de Tort (Noone) i The Chaos Quartet (Club Guy & Roni) i l’any passat amb Sunday, again amb la companyia sueca NorrDans.
Enguany, ha decidit, doncs, enriquir el treball dels seus ballarins amb nous registres i processos de treball diferents a partir de les propostes de dos coreògrafs que Noone va escollir perquè comparteix amb ells un estil marcat per la “fisicalitat” de les seves peces.

Sota el tema de “l’error”, com a guia a partir de la qual es fan palesos i es contrasten els diferents punts de vista i creacions de Thomas Noone (britànic), Ederson Rodrigues Xavier (brasileny) i Johannes Wieland (alemany); se’ns presenten les peces Glitch, Lapse i Trespassing, respectivament; interpretades totes per la companyia del reconegut coreògraf, assessor artístic del SAT! Teatre de Barcelona.

Ederson Rodriguez Xavier, nascut i format a Brasil (capoeira, afro jazz, dansa clàssica i contemporània) és resident a Holanda i ha treballat com a coreògraf per l’Scapino Ballet de Rotterdam, amb Krisztina de Chatel, Itzik Galili, Nanine Linning, Michael Shummaker, Gerard Mosterd, Suzy Blok, Georg Reischl i Roberta Marques. Guanyador del premi Swan Theater Dance Price, entregat pels directors d’Alemanya, per tenir un estil “apassionat, líric i precís” és també intèrpret de companyies com Leine&Roebana o DudaPaiva Company.

Johannes Wieland, director i coreògraf de la companyia del mateix nom resident al Teatre de Kassel, Alemanya, va ser ballarí principal al Béjart Ballet de Laussane i al ballet de l’Òpera de Berlín. Va fundar la seva companyia a Nova York l’any 2002, on és també director associat de Paradigm, així com professor convidat a escoles d’arreu del món.


884-extra-mime-attachment-1.jpg


Volver
Copyright 2007 © Barcelona Dance Publicidad | Links | Política Cookies | Política de Privacidad | Aviso Legal                 Designed by GMEDIA