home inicio      sitemap sitemap      ? info      contacte contacte
ESTILOS DE DANZA SHOPS ESCUELAS DE BAILE ZONA URBANA CURSOS EVENTOS SHOWS SERVICIOS

BUSCAR EVENTOS

Tipo de evento


Título del evento


Localidad


Estilo de danza


ALTA EVENTO

Si deseas añadir un evento, fiesta, campeonato o espectáculo relacionado con la danza, dalo de alta.

Solo tienes que rellenar un pequeño questionario.

REGISTRATE

Y recibirás Información sobre ofertas de trabajo, espectaculos y cursos...

Usuario:

Contraseña:

Has olvidado el nombre de usuario o la contraseña?

flexelf


Datos del evento:

Tipo de evento: Espectáculo
Entidad promotora: Àngels Margarit / Cia. Mudances
Título del evento: flexelf
Dirección: Mercat de les Flors
Localidad: Barcelona
Web: www.mercatflors.org
Fecha de inicio: 18-12-2008
Fecha de finalización: 23-12-2008
Fecha de límite de inscripción: 00-00-0000
Tipos de baile:

- Danza Contemporanea
- Danza & Interpretación


Descripción del evento:

Àngels Margarit / Cia. Mudances - flexelf

Espectacle sobre la flexibilitat adreçat a tots els públics


La nova creació d'Àngels Margarit / cia. Mudances, flexelf, és una proposta per a tots els públics, una peça interdisciplinar que treballa entorn de la idea de flexibilitat, elasticitat, reversibilitat, transformació, reflex... Cos, moviment, espai, llum, vestuari, materials objectuals i visuals són els elements essencials que componen un univers indestriable on la transformació de les formes és en una mudança constant. Històries amb plecs, flexibles i arrugades es despleguen en un temps elàstic i subjectiu.

Àngels Margarit ha desenvolupat un personalíssim estil de creació, fonamentat en la recerca de llenguatge i poètica pròpies i en la seva fascinació per l'espai, element essencial del seu treball. Aquest s'ha desenvolupat en diferents àmbits i formats que inclouen projectes per a l'espai escènic, per a espais urbans, improvisacions, videodansa, instal·lacions i recerca en els nous mitjans. Des dels seus inicis ha tingut una important projecció internacional, convertint-se en un dels referents ineludibles de la dansa del nostre país. Amb els seus espectacles, com Kolbebasar, Atzavara, Solo per habitació d'hotel, Corol·la, Tèrbola, L'edat de la paciència o Larandland, ha rebut nombrosos premis nacionals i internacionals, com el Grand Prix du Concours Chorégraphique de Bagnolet (França, 1988), el Premi Nacional de Dansa de Catalunya (1986, 1991, 1999) o el Premi Ciutat de Barcelona d'Arts Escèniques (1993). L'any 2003 impulsa i conceptualitza el Tensdansa, Festival Internacional de Dansa de Terrassa.
Volver
Copyright 2007 © Barcelona Dance Publicidad | Links | Política Cookies | Política de Privacidad | Aviso Legal                 Designed by GMEDIA