home inicio      sitemap sitemap      ? info      contacte contacte
ESTILOS DE DANZA SHOPS ESCUELAS DE BAILE ZONA URBANA CURSOS EVENTOS SHOWS SERVICIOS

BUSCAR EVENTOS

Tipo de evento


Título del evento


Localidad


Estilo de danza


ALTA EVENTO

Si deseas añadir un evento, fiesta, campeonato o espectáculo relacionado con la danza, dalo de alta.

Solo tienes que rellenar un pequeño questionario.

REGISTRATE

Y recibirás Información sobre ofertas de trabajo, espectaculos y cursos...

Usuario:

Contraseña:

Has olvidado el nombre de usuario o la contraseña?

DON QUIXOT


Datos del evento:

Tipo de evento: Espectáculo
Título del evento: DON QUIXOT
Dirección: La Faràndula
Localidad: Sabadell
Web: www.catalunyaballet.com
Correo electrónico: cultura@sabadell.cat
Fecha de inicio: 23-02-2019
Fecha de finalización: 23-02-2019
Fecha de límite de inscripción: 00-00-0000
Tipos de baile:

- Danza Ballet


Descripción del evento:

Don Quixot del Ballet de Catalunya

ElBallet de Catalunya, primera companyia professional de ballet del país,arriba a La Faràndula amb DON QUIXOT el 23 de febrer

- Una versió adaptada de l’obra literària de Cervantes amb coreografia original de Marius Petipa i música de LudwingMinkusper apropar el ballet a tot el públic.
- Destaca la gran qualitat dels intèrprets ballarins i la Direcció artística d’Elias Garciai que compte amb la participació de l’actor JoelMinguetcom a narrador.
- Una proposta artística que la precedeix fantàstiques crítiques i gran èxit de públic.
- La companyia també ofereix, per primera vegada a Sabadell, una masterclass i un assaig obert al públic.


Otras actividades e información adicional:

El Ballet de Catalunyaarriba a Sabadellel dissabte 23 de febrer a les 20.30hamb el seu nouDON QUIXOT, un dels grans clàssics immortals del ballet que la companyia catalana va estrenar els passats dies 9 i 10 de novembre a Terrassaexhaurint totes les entradesen ambdues funcions. Prop de 45 intèrprets seran doncs novament presents dalt l’escenari sabadellenc. Aquesta és una clara aposta per una companyia que just després d’un any comença a fer realitat la possibilitat d’obrir-se als millors escenaris catalans.

El Ballet de Catalunya, amb Elias Garciaencapçalant la Direcció Artística, ofereix un Don Quixot diferent, original i amb personalitat pròpia, amb l’objectiu d’atraure al gran públic, sigui o no consumidor de dansa, anar-lo fidelitzant i fent-lo créixer. I això és el que ha vingut fent des de la seva primera estrena el novembre de 2017 fins a dia d’avui, amb ja 4 produccions i camí de la cinquena.

L’argument i l’estil del Ballet de Catalunya
Kitri és la filla d'un hostaler que a causa de la posició econòmica de la família, es veu obligada a acceptar la proposició matrimonial del ric Gamash, al qual ella no estima.. Aquí esdevenen un seguit d’aventures i peripècies que ella i el seu estimat Basili protagonitzen per arribar a fer realitat la seva unió... Folklore, alegria, vitalitat, festa, passió, comèdia ... tots en un Ballet que pretén atraure una nova societat consumidora del millor ballet fet a casa.

Don Quixot és una obra on la jove companyia catalana vol posar de manifest la seva personalitat i segell propis, que ofereixen una visió innovadora i original, amb l’estil i virtuosisme dels seus ballarins, però que, per sobre de tot, no vol restar l’autenticitat que un DonQuixot exigeix. L’emoció, passió i acció estan assegurades, oferint al públic assistent una nova adaptació personal i a la vegada fidel a la seva autoria i repertori.1985-extra-DonQuixot_Farandula_Nadal.jpg


Volver
Copyright 2007 © Barcelona Dance Publicidad | Links | Política Cookies | Política de Privacidad | Aviso Legal                 Designed by GMEDIA