home inicio      sitemap sitemap      ? info      contacte contacte
ESTILOS DE DANZA SHOPS ESCUELAS DE BAILE ZONA URBANA CURSOS EVENTOS SHOWS SERVICIOS

BUSCAR EVENTOS

Tipo de evento


Título del evento


Localidad


Estilo de danza


ALTA EVENTO

Si deseas añadir un evento, fiesta, campeonato o espectáculo relacionado con la danza, dalo de alta.

Solo tienes que rellenar un pequeño questionario.

REGISTRATE

Y recibirás Información sobre ofertas de trabajo, espectaculos y cursos...

Usuario:

Contraseña:

Has olvidado el nombre de usuario o la contraseña?

III Edició dels Premis Dansacat


Datos del evento:

Tipo de evento: Otros eventos de danza
Entidad promotora: Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya
Título del evento: III Edició dels Premis Dansacat
Dirección: Neopàtria, 54
Localidad: Barcelona
País: España
Teléfono del organizador: +34 932 682 473
Web: www.dansacat.org
Fecha de inicio: 01-10-2012
Fecha de finalización: 16-12-2012
Fecha de límite de inscripción: 20-10-2012
Tipos de baile:

- Danza Contemporanea


Descripción del evento:

III EDICIO DELS PREMIS DANSACAT

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) convoca la III Edició dels Premis Dansacat, amb l’objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la tasca dels professionals de la Dansa a Catalunya.

Per tal d’obrir els premis a les diferents realitats de la Dansa convoca tres categories: Trajectòria Professional, que s’atorgarà a persones o grups amb més de 5 anys de presència en el sector; Dansa i Societat, que valorarà esforços per incloure la Dansa en la quotidianitat de la societat fora d’àmbits purament artístics o escènics; i, per primer any, el premi als Nous Talents, que tindrà en compte persones o col·lectius amb una trajectòria professional menor a 5 anys.

Els guardonats rebran 1.000 euros i una escultura.

També atorgarà el Premi al Soci, una distinció fora de concurs i que serà decidida per la Junta de l’APdC en agraïment a la tasca duta a terme pel soci/a més implicat/ada en el desenvolupament dels objectius de l’associació. Aquest premi està dotat amb una escultura i un xec de 100 euros per equipament en Dansa a Casimiro.

Poden optar als premis totes aquelles persones o grups de persones de tots els àmbits de treball dins del marc de la Dansa (ballarins, coreògrafs, gestors, il·luminadors, companyies...), que hagin exercit la professió de forma activa entre l’1 de setembre de 2011 a l’1 de setembre de 2012 majoritàriament a Catalunya. També es pot presentar a terceres persones, a professionals que considereu que són mereixedors del premi.

El procés de selecció i atorgament dels premis serà el següent:

- Les candidatures es podran presentar a través de www.dansacat.org fins al dia 20 d’octubre de 2012.

- Un cop tancat el termini de presentació de candidatures, s’iniciarà una fase d’elecció de 3 finalistes per categoria a càrrec d’una comissió de preselecció formada per 5 experts dels diferents àmbits de la dansa.

- L’organització farà pública la llista de finalistes a través de www.dansacat.org i s’obrirà un procés de votació públic a través de la mateixa pàgina que es tancarà el dia 16 de desembre.

Les candidatures guanyadores es faran públiques a l’acte de lliurament de premis, que tindrà lloc el 20 de desembre de 2012 a les 20 h, a l’Espai Dansat! (Sant Andreu Teatre, c/ Neopàtria, 54) i que coincidirà amb la celebració dels 25 anys de l’APdC.

La II Edició dels Premis Dansacat va tenir lloc l’any 2010. Les 1.600 votacions rebudes van atorgar els premis a Guillem Alonso (Reconeixement Professional) i al projecte Dansa a les Escoles, de Claudia Moreso de la cia. Nats Nus (Dansa i Societat). El premi al soci va recaure en un grup de socis que van formar part de la Comissió Sindical de l’APdC per la seva implicació en la lluita pels drets laborals dels professionals de la Dansa.


1347-extra-dansacat_logo.jpg


Volver
Copyright 2007 © Barcelona Dance Publicidad | Links | Política Cookies | Política de Privacidad | Aviso Legal                 Designed by GMEDIA