home inicio      sitemap sitemap      ? info      contacte contacte
ESTILOS DE DANZA SHOPS ESCUELAS DE BAILE ZONA URBANA CURSOS EVENTOS SHOWS SERVICIOS

BUSCAR ESCUELAS

Nombre de la escuela


Ciudad


Provincia


País


Estilo de danza


Clases para niños
Si No

ALTA ESCUELA

Si deseas que tu escuela aparezca en barcelona-dance.com, dala de alta aquí (Cuota anual: 65€(+iva))

FACEBOOK



CLASE DE PRUEBA

Barcelona Dance te propone una clase de baile de prueba gratuita en una de las escuelas que colaboran en nuestro programa (de sept. a mayo)

REGISTRATE

Y recibirás Información sobre ofertas de trabajo, espectaculos y cursos...

Usuario:

Contraseña:

Has olvidado el nombre de usuario o la contraseña?

Listado de Escuelas de Baile

Página 45 de 65 anterior siguiente
Amsterdam Dance CentreAmsterdam
ESCUELA DE DANZA SPIN Barcelona
ESCUELA MUNICIPAL DE MUSICA Y DANZAMANACOR (MALLORCA)
STUDIO ISADORABarcelona
STUDIO ISADORA Escola autoritzada pel departament d'ensenyament de la generalitat de catalunya. CODI: 08047777. Escola Federada. Professors titulats. Classes acompanyades amb piano. Pre-dansa per a nens i nenes dels 4 als 7 anys. Dansa clàssica a partir dels 8 anys. Nivells amateurs i professionals. També dansa clàssica per a adults principiants. BERTA VALLRIBERA - STUDIO ISADORA BALLET - INICIACIÓ A LA DANSA. - BASE TÈCNICA (per aplicar a diferents nivells) - DANSA CLÀSSICA (nivells elemental, mig i avançat) - DANSA CLÀSSICA PROFESSIONALS. REPERTORI. PUNTES i VARIACIONS. - DANSA ESPANYOLA. FLAMENC. CASTANYOLES. SEVILLANES. - COMÈDIA MUSICAL. JAZZ. MODERN-JAZZ. BALL DE SALÓ. - PREPARACIÓ per a EXAMENS a l’ INSTITUT DEL TEATRE de BARCELONA i a la ROYAL ACADEMY OF DANCE SECRETARIA De octubre a juny l’horari de secretaria es de 10 a 21h. EL juliol i el setembre es de 10 a 13.30h i de 16 a 20h.
escuela de baile rocio gomezbarcelona
INSTITUT GESTALTBarcelona
NOS MOVEMOS CON... es un espacio creativo y de contacto grupal, orientado a hacer que cada persona entre en un proceso de inspiración y expresión que facilite su autoconocimiento y la conexión con la energía vital corporal. Cada sesión es única e independiente, y en ellas se van alternando las miradas profesionales de los terapeutas del área CORPORAL del Institut Gestalt. No es necesario tener experiencia previa. ¡Puedes venir a probar y explorar! Dirige: Mireia Darder (Doctora en psicología, terapeuta gestalt y socia fundadora del Institut Gestalt) > Todos los lunes, de 20 a 21:30 h. > Lugar: Institut Gestalt. Sala CARRERÓ DE LES CAROLINES 8-10. (Barrio de Gracia - Barcelona) > Precio: 10 € la sesión > Más información: corporal@institutgestalt.com / www.facebook.com/corporalygestalt
Asociación Nadadance danza del vientre BarcelonaBarcelona
CASTING. Escola de dansa i arts escèniquesPremià de Mar
CASTING es posa en marxa com a mitjà d′esbarjo i oci amb una clara vocació professional que permeti donar una vessant educativa i formadora dels alumnes. Dirigida per Laura Martínez, professional de la dansa amb molts anys d′experiència. L′Escola està oberta a tot tipus d′alumnes, bé tinguin aspiracions professionals o només vulguin gaudir del seu temps d′esbarjo amb activitats de lleure i enriquiment personal. Les nostres classes estan dirigides per un professorat perfectament qualificat i amb molts anys d′experiència. La formació s′estructura per nivells segons les edats dels alumnes, Els programes i la metodologia estan adaptats a l′edat, característiques i nivell de cada grup. Plantegem programes pedagògics de dansa, arts escè niques i altres activitats complementàries per a infants, joves i adults.
 
Página 45 de 65 anterior siguiente


Copyright 2007 © Barcelona Dance Publicidad | Links | Política Cookies | Política de Privacidad | Aviso Legal                 Designed by GMEDIA