home inicio      sitemap sitemap      ? info      contacte contacte
ESTILOS DE DANZA SHOPS ESCUELAS DE BAILE ZONA URBANA CURSOS EVENTOS SHOWS SERVICIOS

BUSCAR ESCUELAS

Nombre de la escuela


Ciudad


Provincia


País


Estilo de danza


Clases para niños
Si No

ALTA ESCUELA

Si deseas que tu escuela aparezca en barcelona-dance.com, dala de alta aquí (Cuota anual: 65€(+iva))

FACEBOOKCLASE DE PRUEBA

Barcelona Dance te propone una clase de baile de prueba gratuita en una de las escuelas que colaboran en nuestro programa (de sept. a mayo)

REGISTRATE

Y recibirás Información sobre ofertas de trabajo, espectaculos y cursos...

Usuario:

Contraseña:

Has olvidado el nombre de usuario o la contraseña?

Listado de Escuelas de Baile

Página 17 de 65 anterior siguiente
ESBART LLUIS MILLET Barcelona
Annia y Guille Escuela de SalsaBadalona
CENTRO RETAMASGijón
MILONGA DEL ÁNGELBarcelona
EXITBarcelona
[ E X I T ] és un espai multidisciplinar i creatiu dedicat a les arts escèniques i nous formats en totes les seves variants: l'educació, la creació i la producció. Centrats en l’educació, ens apropem a l'alumne a partir d'una metodologia clàssica, però a l'hora, contemporània, versàtil i humana. Dansa, Teatre, Veu ... la línea entre aquestes disciplines és molt prima. La combinació de les tres forma l'intèrpret versàtil i complet, preparat per desafiar qualsevol personatge, audició o proposta artística Oferim diversos programes de Formació artística, especialitzats en INTERPRETACIÓ, DANSA i CANT, sempre de la mà d’un equip pedagògic d'alta qualitat i professionalment en actiu. El nostre ventall de classes està dirigint tant a amateurs com a futurs professionals del món de les arts escèniques. .
escola de dansa eva griscornella
Elite danceparets del valles
STUDIO ISADORABarcelona
STUDIO ISADORA Escola autoritzada pel departament d'ensenyament de la generalitat de catalunya. CODI: 08047777. Escola Federada. Professors titulats. Classes acompanyades amb piano. Pre-dansa per a nens i nenes dels 4 als 7 anys. Dansa clàssica a partir dels 8 anys. Nivells amateurs i professionals. També dansa clàssica per a adults principiants. BERTA VALLRIBERA - STUDIO ISADORA BALLET - INICIACIÓ A LA DANSA. - BASE TÈCNICA (per aplicar a diferents nivells) - DANSA CLÀSSICA (nivells elemental, mig i avançat) - DANSA CLÀSSICA PROFESSIONALS. REPERTORI. PUNTES i VARIACIONS. - DANSA ESPANYOLA. FLAMENC. CASTANYOLES. SEVILLANES. - COMÈDIA MUSICAL. JAZZ. MODERN-JAZZ. BALL DE SALÓ. - PREPARACIÓ per a EXAMENS a l’ INSTITUT DEL TEATRE de BARCELONA i a la ROYAL ACADEMY OF DANCE SECRETARIA De octubre a juny l’horari de secretaria es de 10 a 21h. EL juliol i el setembre es de 10 a 13.30h i de 16 a 20h.
 
Página 17 de 65 anterior siguiente


Copyright 2007 © Barcelona Dance Publicidad | Links | Política Cookies | Política de Privacidad | Aviso Legal                 Designed by GMEDIA