home inicio      sitemap sitemap      ? info      contacte contacte
ESTILOS DE DANZA SHOPS ESCUELAS DE BAILE ZONA URBANA CURSOS EVENTOS SHOWS SERVICIOS

BUSCAR ESCUELAS

Nombre de la escuela


Ciudad


Provincia


País


Estilo de danza


Clases para niños
Si No

ALTA ESCUELA

Si deseas que tu escuela aparezca en barcelona-dance.com, dala de alta aquí (Cuota anual: 65€(+iva))

FACEBOOKCLASE DE PRUEBA

Barcelona Dance te propone una clase de baile de prueba gratuita en una de las escuelas que colaboran en nuestro programa (de sept. a mayo)

REGISTRATE

Y recibirás Información sobre ofertas de trabajo, espectaculos y cursos...

Usuario:

Contraseña:

Has olvidado el nombre de usuario o la contraseña?

Listado de Escuelas de Baile

Página 12 de 65 anterior siguiente
ESCUELA DE DANZA Y DE TEATRO DANCESCAPELLeida
EXITBarcelona
[ E X I T ] és un espai multidisciplinar i creatiu dedicat a les arts escèniques i nous formats en totes les seves variants: l'educació, la creació i la producció. Centrats en l’educació, ens apropem a l'alumne a partir d'una metodologia clàssica, però a l'hora, contemporània, versàtil i humana. Dansa, Teatre, Veu ... la línea entre aquestes disciplines és molt prima. La combinació de les tres forma l'intèrpret versàtil i complet, preparat per desafiar qualsevol personatge, audició o proposta artística Oferim diversos programes de Formació artística, especialitzats en INTERPRETACIÓ, DANSA i CANT, sempre de la mà d’un equip pedagògic d'alta qualitat i professionalment en actiu. El nostre ventall de classes està dirigint tant a amateurs com a futurs professionals del món de les arts escèniques. .
CASTING. Escola de dansa i arts escèniquesPremià de Mar
CASTING es posa en marxa com a mitjà d′esbarjo i oci amb una clara vocació professional que permeti donar una vessant educativa i formadora dels alumnes. Dirigida per Laura Martínez, professional de la dansa amb molts anys d′experiència. L′Escola està oberta a tot tipus d′alumnes, bé tinguin aspiracions professionals o només vulguin gaudir del seu temps d′esbarjo amb activitats de lleure i enriquiment personal. Les nostres classes estan dirigides per un professorat perfectament qualificat i amb molts anys d′experiència. La formació s′estructura per nivells segons les edats dels alumnes, Els programes i la metodologia estan adaptats a l′edat, característiques i nivell de cada grup. Plantegem programes pedagògics de dansa, arts escè niques i altres activitats complementàries per a infants, joves i adults.
FARRÉ ESCOLA DE MÚSICA I DE DANSABarcelona
Dance Emotion - Centre de DansaBarcelona
CENTRO DE DANZA KAREN TAFTMadrid
ESPAI D'ARTS ESCOLA DE DANSAIgualada
DANCE SPORTLleida
 
Página 12 de 65 anterior siguiente


Copyright 2007 © Barcelona Dance Publicidad | Links | Política Cookies | Política de Privacidad | Aviso Legal                 Designed by GMEDIA